GRAND HOTEL TERMINUS

Bergens «Grand Old Lady» er Beatlesfestivalens festivalhotell. Det er her alt skjer. Det er her du skal komme på fredag til tonene av Garys gitar i hotellets whiskybar. Det er her du skal høre de beste Beatlesbandene fra inn- og utland. Det er her du skal mingle, dele Beatleshistorier, lyge litt, og møte nye Beatlesvenner. Det er her du skal få med deg de mest interessante foredragene, og kanskje lære noe nytt om The Fab Four. Det er her du endelig skal vinne førsteplassen i årets Beatlesquiz. Det er her du skal kunne danse og rocke, midt i lyden av de beste låtene som noensinne er skrudd sammen. Det er her du skal spise og sove godt. Det er her du er blant ekte venner. Det er her du skal sjekke inn, og aldri ha lyst til å dra igjen.

Hotellets beliggenhet er like fantastisk i dag som den var ved åpningen i 1928. Om ikke bedre, med tanke på alt som har kommet til i løpet av hotellets drøye 90 års eksistens.


Midt i Bergen sentrum er det kort vei til spisesteder, kulturopplevelser, butikker og turistattraksjoner. Det er også svært enkelt å komme seg til og fra hotellet, ettersom at Bybanen, Bergen jernbanestasjon og Bygarasjen ligger like ved.


Velkommen til NYE Grand Hotel Terminus – Bergens enestående klassiske hotell. 


Les mer om hotellet her