BESTILLING

FESTIVALPASS, OVERNATTING, MIDDAG, Mm.

Beatlesfestivalen er dessverre utsolgt. Men de som har kjøpt festivalpass, har fortsatt anledning til å bestille overnatting og måltider til festivalpriser. Bestilling av overnatting og måltider skjer på en egen bookingside under Grand Hotel Terminus sine websider. Når du bestiller via denne siden får du Beatlesfestivalens egne spesialpriser. Du kan bestille ved å klikke på bestillingslenken helt nederst

FESTIVALPASS

Beatlesfestivalen er dessverre utsolgt. Men de som har kjøpt festivalpass, har fortsatt anledning til å bestille overnatting og måltider til festivalpriser.


OVERNATTING

Festivalhotellet der alt skjer er Grand Hotel Terminus, og det er her de fleste vil ønske å overnatte. Men vegg i vegg med Grand Hotel Terminus ligger søsterhotellet Zander K Hotel, hvor man også kan overnatte. Det er bare 50 meters gange mellom hotellene. Som gjest ved festivalen får du ekstra rabatt på rombestilling ved begge hotellene.


MÅLTIDER

Tradisjonen tro inviteres alle festivalgjengere til både lunsj og middag under hele festivalen. Frokost er inkludert i overnatting.  På fredag tilbyr vi en middagsbuffet, og lørdag serves det en egen 3 retters festivalmiddag. I tillegg kan man naturligvis bestille lunsj og annet ved hotellet.

ALDERSGRENSE
Aldersgrense ved festivalen er 18 år, men barn i følge med foreldre kommer inn. Har du spørsmål rundt dette, send en mail til post@beatlesfestivalen.no


Klikk her for å bestille overnatting og måltider til festivalpriser